2012. július 25., szerda

Karakterek - Zoe Johnson

Zoe Amelia egyik barátnője, szerepe először nem jelentős, de már az első kötetben látszik, hogy kettejük kapcsolatában van valami különleges, hiszen ő is ugyanakkor kapja meg erejét, mint Ame.
Nagyobb szerephez a második kötetben jut, amikor is kiderül, hogy ***SPOILER!*** Zoe és Amelia féltestvérek, így pedig ő is örökölte a von Désire-vért. Ő a Harmadik, aki végül Amelia és Amélie mellett (tudtán kívül) részt vesz a Sötétség megidézésében. ***SPOILER VÉGE***
Egyértelműen látszik, hogy összes barátnője közül ő érti meg legjobban Ameliát, talán bennük van a legtöbb közös. Zoe valamivel visszafogottabb, az a típus, aki magában tervezget, ritkán szólal meg, de akkor szinte mindig fontos dolgokra hívja fel a figyelmet. Gyakran hord pirosat, ruhái legtöbbször itt-ott meg vannak nyirbálva, szereti szétszaggatni a dolgokat, a pirománia sem áll tőle távol. Alapvetően nadrágos típus, ha értitek, mire gondolok.
Erősebb, mint látszik, viszont a második kötet végére eljut lelke tűrőképességének határáig, A Halál virágaiban sokáig össze lesz törve.

A képet Manga Creatorral csináltam, haja valamivel szőkébb és hullámosabb^^"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése