2012. szeptember 23., vasárnap

Cosplay - alapanyagok

Pár dolgot leszámítva minden alapanyag megvan a cosplayhez, már csak a szabásmintát várom a felső részhez. :3

Alapkoncepcó:

Alapból két részes lesz a ruha: egy bő szoknya alsórészből és egy elég bonyolult felsőből fog állni. Így könnyebb felvenni, és mozogni is benne. A szoknya derekánál lesz egy szélesebb (övszerű?) rész, mint az eredetin is. Úgy volt hogy rengeteg anyag kell főleg az aljához, de szerencsémre ezt is, meg a tüllvásárlást is megúsztam:)

Paróka: még mindig nem csináltam vele semmit, de az alját fogom valahogy levágni és a konty fölé szerkeszteni.

A jackpot: magastalpú cipőért néztünk be egy turkálóba, de ezzel távoztunk: egy tökéletes anyagú, színű és szabású szoknya! A felső, egyébként ujjatlan része majd le lesz vágva, és így plusz cipzárt is szerzünk^^ A derékpánt körülbelül a bejelölt részen lesz. Kicsit nagy is rám, annál szebb lesz a végén:)


És miért is tart ilyen jól? Beépített tüll alsószoknya! Tökéletes találat!


Végül találtunk a ruhához hasonló anyagot a felsőhöz, meg széles, cakkos szélű csipkét, ami a nyakrészhez és a kézelőkhöz fog kelleni. Még kellene szerezni fehér anyagot, de az ráér kicsit később is.


Amikor a ruhát próbáltam, esett le, hogy van egy magastalpú-sarkú csizmám^^ A szőrmés rész nem igazán ideillő, de nem fog látszani. Mana magas, nekem is kell valami :D


Szóval már tényleg csak a szabás-varrás van hátra.. meg a parókával kéne valamit kreatívkodni, de megoldható.

Legyen már con! :D
Globox, Ramona, Misa, Neko-chan:3, Mana-sama
Szép csapat.
Ha valakit kihagytam volna a csapatból szóljon xD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése